Aftellen
Op 19 oktober dan is het zo ver: Karin en ik zullen beginnen aan onze rondreis door Thailand, Laos & Cambodja! Nog maar 11 dagen voor vertrek, dus het aftellen is begonnen. We zijn lek geprikt met vaccinaties, de belangrijksteinkopen zijn gedaan en zelfs de backpack is al een keer proef-ingepakt! De plannen liggen niet voor 100% vast, maar hier is alvast een voorproefje van ons reisprogramma:
Vanaf Dusseldorf vliegen we naar Dubai, waar we een dag en een nacht gaan genieten van bekende (hotel)gebouwen als het Burj al Arab en natuurlijk van de kunstmatig gemaakte palmeilanden in zee.
Van Dubai vliegen we naar Bangkok. Daar gaan we een paar dagen wennen aan de temperatuur/luchtvochtigheid en een hoop tempels en ander moois bezoeken. Van Bangkok reizen we naar het noorden: Chiang Mai. Van daar gaan we naar Chiang Rai en Huay Xai, waar we de slow boat nemen die ons in 2 dagenover de Mekong naar Luang Prabang in Laos brengt. Van Luang Prabang vliegen we naar Vientiane, of direct naar Phnom Penh of Siem Reap in Cambodja. In Cambodja willen we namelijk een bezoek brengen aan de beroemde tempels van Angkor Wat. Deze zijn zo groot, dat we daar wel een paar dagen zoet mee zullen zijn!
Al dat reizen is natuurlijk onwijs vermoeiend ;) en wellicht zijn we na een aantal weken ook wel een beetje tempelmoe. Dat komt dan goed uit, want van Cambodja vliegen we naar de wat zuidelijker gelegen eilanden van Thailand; een waar paradijs! Ook hier liggen de plannen niet vast, maar we zullen waarschijnlijk landen op Phuket, op het strand liggen op Kho Phi Phi (het eiland dat werd gebruikt voor de film The Beach, met Leonardo DiCaprio!) en van de prachtige onderwaterwereld genieten door te snorkelen/duiken op een van de andere eilanden, zoals Ko Samui of Ko Phangan.

Op de kaart hierboven, ook te vinden via de knop 'Kaart' in het menu, zie je hoe onze reis grotendeels zal verlopen. Voor dit alles hebben we zo'n 1,5 maand uitgetrokken. Op 3 december vlieg ik via Dubai weer terug naar huis. Voor Karin zal de reis nog iets langer duren, zij zal nog ruim 2 weken andere plekken in het mooie Azie gaan ontdekken. Haar reisverhalen kan je trouwens lezen op karinn.reismee.nl.
Liefs!
Eyz meis!!
Wat klinkt dat allemaal goed zeg! Ik ben benieuwd naar al jullie mooie verhalen! Geniet nog even van je mannetje en dan van je mooie reis met Karin! Eindelijk gaat het gebeuren!!!
Kus Mies!
klinkt zoooooooooooo spannend, ik wens lullie heel veel plezier. X ook van maarten en daniel.
Ha? schat!
E?ndel?jk ?s het dan zover!! Waar je zolang naar toe hebt geleefd zelfs voor je menneke;) Gen?et nog even van elkaar en hopel?jk tot snel!!
D?kke kus vanu?t Turk?je!
X
Yeah, heb er zin in!!!
Leuk dat jullie allebei een weblog bijhouden, heb ik twee keer zo veel mooie verhalen te lezen :)
Dus jij ook heel veel plezier, geniet van deze mooie ervaring! Ik kan je nu al zeggen dat je er geen spijt van zult krijgen! Reizen is geweldig, dat kun je niemand uitleggen, dat moet je gewoon ervaren!
Liefs Josefien
Heeey Lieve nicht!
Ik wens je super veel plezier naar thailand met je vriendin! Wordt vast gezellig!! :D
Wel mooie fotos maken he corientjee;)
Groetjes ELse (K)
Hoi Corine,
Geniet van deze reis, jullie zijn er al zo lang mee bezig! Ik hoop dat het een geweldige en mooie trip gaat worden. Ik zal ook jouw reisverhaal met veel interesse doorlezen, dan kom ik nóg meer te weten.
Enne...let je een beetje op Karin? :)
groetjes André & Els
Heee meis!
Helemaal geweldig klinkt het!! Wordt vast super :D Zie je volgende week nog ff!
Kussie!
Hoi Corine,
Wat ga jij een bijzondere reis maken zeg. Fantastisch. Het zal wel een cultuurshock worden. Daar kun je je ook niet echt op voorbereiden. Al die tegenstellingen rijk, arm en al die bijzondere tempels ed om je heen.
Corine ga onwijs genieten en ik vind het heel leuk, om je reis te volgen.
Groet, Elly
Ha lieve meid,
Hoe hebben jullie zo'n reis kunnen uitstippelen, alles via internet of heeft het reisbureau jullie geholpen? Wel heel bijzonder. Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie ervaringen. Wij zullen jullie verhaal zeker volgen. Wij vertrouwen erop dat jullie goed uitkijken waar je heen gaat!!!!!!!! (Daar ben ik nou eenmaal tante voor).Heel veel plezier en verdeel je energie.
Holla Corine,
Nog 2 nachtjes slapen en dan is het zover! Wij wensen jou en Karin heel veel reisplezier. Wat zullen jullie mooie dingen zien en beleven. Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen en zullen deze dan ook op de voet volgen. Kijk goed uit en pas goed op jullie zelf.
Veel liefs en een dikke kus.
Heej Corine,
Mooie reis ga je maken.
Geniet ervan, en als je terug bent, ben je samen met Maikel van harte welkom in mijn nieuwe huisje!
Groetjes!
Hallo Coine,
Wij wensen jou en je vriendin een hele mooie reis toe .
Het begint echt te korten!!
Geniet er van, pas goed op je zelf.
Jullie zullen zeker een ervaring rijker zijn.
Wij blijven je volgen via deze site.
En hele dikke kus .
Goetjes Frank en Marjo
heyyyy meid nou heel veel plezier wij kijken ernaar uit om het te volgen hier op de site
hopen dat het snel om is hahaha voor ons dan .
hele fijne vakantie
gr je schoonmoeder ans en johan dikke kusssss
Hoi lieve Corine,
Zo het wachten is voorbij! Morgen beginnen jullie eindelijk aan deze lang gekoesterde wens. Grote complimenten over de goede voorbereiding! Het zal een waanzinnig mooie reis worden, om nooit te vergeten! Daarom wens ik jou/jullie ook een geweldig fijne vakantie! Met grote nieuwsgierigheid zal ik deze website volgen want ik wil jouw ervaringen graag delen, super dat dit zo kan, leve de moderne communicatie! Ik ben apetrots op je! Goede reis!
Dikke knuffel, mamma
Heel erg spannend allemaal zeg!!! ik wens jullie een goede reis en ik blijf je zeker volgen op de site!!!
Heel veel plezier!!!
xxxjes rianne en dick en.......
Hey Meis,
Heel veel plezier, geniet ervan want de tijd zal snel gaan. Goed uitkijken en geen gekke dingen doen haha
Dikke Kus Daisy, Casper en baby xxx
Hee liefie! :)
Wat leuk dat je helemaal naar Thailand gaat! Wij gaan eerst eens Friesland bekijken haha. Maarja jij gaat zowat naar de andere kant van de wereld! Wat spannend zeg! Ik heb al wat foto's bekeken op internet, naar de plaatsen waar jullie waarschijnlijk heen gaan. Echt super mooi! Hopelijk wordt het een super leuke ervaring voor je :) en natuurlijk ook voor je vriendin ;p. Wel veel foto's maken he,
ik denk aan je, geen gekke dingetjes doen he, hihi maar ik ken je wel, dus komt vast wel goed ;)
Dikke knuffel, ook van Annie, Marcel, Lex en Else
xxx Vera
hallo corine en vriendin
ik wens jullie heel veel plezier en een goede reis .
ik blijf jullie volgen op de site .
heel veel succes kusjes van peter en hennie.
Heejj Corine, Ik ben benieuwd naar je eerste indruk van Dubai! Hoe gaat het met de jetlag?
Je krijgt de groeten van Samir(opleiding fysiotherapie), sprak hem in verzorgingstehuis, zonder mijn naam te weten vroeg hij mij of ik in Duiven woon, een dochter had die bijna klaar is met rechtenstudie. Nou ja! ik verbaasd natuurlijk! Wij lijken erg op elkaar zei hij! Grappig he! Je bent nu al in Bangkok als het goed is. Dat wordt zweten, net sauna moet je maar denken ha ha ha. Dus veel drinken he! En verder genieten! Dikke kus van ons!
Hey Corine,
Hoe was het in Dubai? Is het zo indrukwekkend als het op televisie en boeken lijkt?
Ik lees net in de krant dat kwart van Thailand onder water staat. Hopelijk zit je in de andere drie kwart van Thailand!
Veel plezier!
Liefs Addis
ps. ook groetjes van Sam
KOEITJE!!! nu ben je dan toch echt weg!! lau en ik wisten niet zeker of je nou vandaag ging of dinsdag.. maar dinsdag dus al :-) Jeeeeeh!! ben echt jaloers! niet te bruin terugkomen hé? daar kunnen wij witte Nederlanders niet tegen! Nou een hele goede reis met zijn tweetjes ik weet zeker dat jullie het helemaal super gaan hebben! en doe maar vaak hier schrijven kunnen we toch nog stiekem een beetje meegenieten!! tot over 6 weken.
Kus, Charlotte
Eey Ladies,
Zo te horen vermaken jullie je prima (lees: ik ben stikjaloers!!!). Nog heel veel plezier! Ow en koei, thank god gaat grey's seizoen 6 gelijk over in seizoen 7, dus kan lekker op de bank hangen ;-) xxx
hee!
Zeg ik tegen jou dat je foto's moet maken.. Even vergeten dat je met Karin bent, haha, dat komt dan wel goed ;)
Grappig om beide visies op de reis te lezen!
kus
Heeeee Corineee! :)
Je hebt telkens weer leuke dingen meegemaakt! Zou het zelf ook wel willen zien waar je bent geweest!
De fotos zijn super leuk :) Met ons gaat het hier goed hoor!
Ik loop nu stage bij de intratuin in Preshikhaaf het gaat daar super goed
Ik heb daar ook een hele leuke jongen leren kennen hij heet ricardo en is nu net 20 geworden we zijn naar de bioscoop geweest en we hebben gezoend haha :P
Ik heb nu daar ook een baantje gekregen 1 december :D
Groetjes Else (K)